Naturvårdsverket söker handläggare för förorenade områden

posted in: jobbarkiv

NV

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med efterbehandling av förorenade områden. Detta innebär handläggning av bidragsansökningar från länsstyrelserna. I handläggningen ingår mycket kontakter med länsstyrelserna samt bedömning av innehållet i bidragsansökningarna. En del av arbetet är också att utveckla det bidragsfinansierade efterbehandlingsarbetet på olika sätt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga handläggare i gruppen.

Din kompetens

Du har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på högskolenivå och gärna några års erfarenhet av arbete inom efterbehandling av förorenade områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på myndighet, exempelvis kommun eller länsstyrelse.

Andra kompetenser som är meriterande är erfarenhet av arbete med miljötillsyn eller tillståndsprövning samt i övrigt god kunskap om miljöbalken.

Då arbetsuppgifterna förutsätter både ett strukturerat arbetssätt, strategiskt tänkande och förmåga att skapa resultat så utgår vi från att du har erfarenhet av detta. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga men du bör också kunna arbeta självständigt. Du ska också vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska eftersom god kommunikation är en förutsättning för att skapa resultat.

Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *