GVT söker Ingenjör med inriktning Vatten – Miljö

posted in: jobbarkiv

gvt

VIKARIAT

Ingenjör med inriktning Vatten – Miljö.

GVT AB är ett mindre konsultföretag med 8 anställda. Företaget är beläget centralt i Falun.

Den kunskapsmässiga basen finns inom grundvattenteknik, markvetenskap, VA-teknik och miljöfrågor. Uppdragen avser bland annat vattenförsörjning, avloppsfrågor, deponier och avfall, förorenad mark, täkter, muddring, tillståndsansökningar och MKB.

Vi söker en ingenjör med inriktning Vatten – Miljö för ett vikariat när vår Nina kommer att vara barnledig ca 2013-05-31—2013-12-31. Vikariatet kan eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.

Du som söker bör ha ett stort intresse för vatten- och miljöfrågor. Uppdragen bedrivs inom en förhållandevis bred sektor, vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. Har du intresse för att arbeta ute i fält med att genomföra provpumpningar, ta vattenprov osv, tror vi att du passar hos oss. Körkort krävs. Arbetet ger stor frihet och stort ansvar, inte minst mot företagets uppdragsgivare.

Goda kunskaper i Excel krävs och kunskaper i CAD för både projektering och ”renritning” är meriterande. Tidigare erfarenhet av ArcView eller liknande GIS-system och mätningsarbeten med GPS är också bra meriter.

Välkommen med ansökan som skall innehålla en beskrivning av vem du är, meritförteckning och möjlig tillträdesdag. Det går bra att sända oss din ansökan per post eller via mail. Tjänsten är ett vikariat på heltid med början så snart som möjligt.

 Kontaktperson: Meta Helgeson 023-702 21 70

Adress för ansökningshandlingar:
GVT AB
Garvaregatan 3  C
791 70  FALUN
tel 023-20800
Mailadress för ansökan: meta.h@gvt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *