Svevia söker Platschef till Marksanering

posted in: jobbarkiv

logga-svevia

Vi söker Platschef till Marksanering

Svevia söker en erfaren och självständig platschef till vårt Arbetschefområde Marksanering.

Tjänsten: Som platschef på Svevia arbetar du nära produktion och är en viktig del i planerande och genomförande av projekt. Att följa upp verksamheten utifrån beslutade mål och lönsamhetskrav utgör en stor del av platschefens ansvar då du har helhetsansvaret för projektet. De centrala ansvarsområdena är budget, prognos, produktionskalkyl och personal. Du kommer huvudsakligen att arbeta i geografin mellan Stockholm och Kiruna.

Kvalifikationer: Du som söker platschefstjänsten har en ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet. Du ska ha flera års erfarenhet av att arbeta med entreprenader i rollen som platschef. Erfarenhet av att arbeta med AB och AMA är ett krav. Du ska ha god datorvana och erfarenhet av att arbeta med uppföljning i IT-miljö. Tjänsten innebär mycket resor och förutsätter därför att du har körkort och är mycket rörlig. Erfarenhet av saneringsentreprenader är inget krav, intresse och viljan att lära är dock viktigt. Kunskaper i engelska är meriterande. Som person är du marknads- och affärsinriktad och har lätt att knyta nya kontakter samt att utveckla relationer med både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och ser utmaningar i de problemställningar som dyker upp under projektets gång. Är du rätt person, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb med god kamratskap.

Ansökan: Närmare upplysningar lämnas av Arbetschef Marie Eriksson 0703-73 74 13. Fackliga företrädare är Tommy Lovened, SACO och Christer Dahlberg, ST samt Thomas Skoog SEKO. Samtliga nås via vår växel 020-55 10 10.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

Vi undanber oss vänligen men bestämt säljsamtal för ytterligare annonsering.

Läs mer och ansök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *