SWECO söker Erfaren uppdragsledare inom kemikalieområdet, Stockholm

posted in: jobbarkiv

SWECO-logo

Gruppen Förorenade områden och kemikalier på Sweco Environment i Stockholm söker en person med ca 5 till 10 års erfarenhet av att arbeta med kemikaliefrågor. Vi söker dig som brinner för samhällsutveckling och komplexa uppdrag och som vill bidra till Swecos mission: att aktivt bidra till hållbara lösningar för samhället.

Du är van att arbeta som uppdragsledare av större och komplexa projekt inom kemikalieområdet. Exempel på kemikalierelaterade tjänster är REACH-rådgivning, klassificering och märkning enligt CLP, säkerhetsdatablad, produktval -utfasning och substitution, säker kemikaliehantering, riskhantering, hälso- och miljöriskanalyser, ekotoxikologiska utredningar och miljögiftsövervakning enligt vattendirektivet. Du är en av gruppens nyckelpersoner inom kemikalieområdet och som tar ansvar för gruppens utveckling inom området. Du har en bred och stor erfarenhet av kemikalieområdet och intilliggande marknader samt med ett engagerat och drivande affärssinne vill fortsätta denna resa med oss. I din roll ingår att på ett affärsmässigt sätt driva våra uppdrag och samtidigt vägleda våra yngre konsulter. Du har idag ett befintligt kontaktnät inom branschen. En viktig del är att aktivt verka för våra kunder i pågående uppdrag men även i marknadsföringen för att vinna nya spännande och lönsamma uppdrag.

Vi strävar efter en organisation som är utvecklande, flexibel och redundant. Det är därför intressant för oss om du är nyfiken på nya utmaningar utifrån vad marknaden visar eller kanske har erfarenhet av något annat kompetensområde. Du kommer att ta en aktiv del i marknadsföringen av våra tjänster till nya och befintliga kunder. Du tycker om att arbeta i team och bidra med din kunskap i olika uppdrag. Genom samarbete med både interna och externa kontakter så är du en del av att skapa framtida, hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktperson
Charlotte Gyllenhammar
Gruppchef
08-695 61 67, charlotte.gyllenhammar@sweco.se

 Läs mer och ansök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *