Brainstormning med industriantikvarier i Göteborg och Stockholm 30 aug

De två industriantikvarierna Lena Knutson Udd och Ida Wedin har en idé om att sammanställa teknik- och industrihistorisk kunskap om olika branscher och tillverkningsprocesser till en eller flera användarvänliga rapporter.Vi har nu i olika omgångar diskuterat idén i Nätverket Förorenade byggnader, med Naturvårdsverket och med SGI. Eftersom rapporterna ska fungera som ett praktiskt verktyg i ert arbete med förorenade byggnader behöver vi input från er alla innan vi ger oss på att äska projekt-pengar från olika håll.

Därför tänkte vi hålla ett litet brainstormingsmöte i Göteborg och ett i Stockholm nu i slutet av augusti för att spåna kring vilket innehåll rapporterna ska få och vilka branscher som är aktuella att undersöka. Det blir dessutom en bra chans att få träffas i Nätverket Förorenade byggnader. Eftersom vi tänkte bjuda er som dyker upp på fika e.d. så behöver vi veta hur många vi blir! Anmäl er så fort som möjligt men senast den 26 augusti till Lena Knutson Udd lena.knutson-udd@telia.com

Meddela i svaret om det gäller Göteborg eller Stockholm! Har du några funderingar ring Lena på 073-726 88 51

Brainstorming i Göteborg på Ramböll, Vädursgatan 6, den 30 augusti 17:30

Brainstorming i Stockholm på Ramböll, Krukmakargatan 21, den 30 augusti 17:30

 

Hoppas vi ses!

Vänliga hälsningar

Industriantikvarier Ida Wedin och Lena Knutson Udd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *