Kallelse till årsmöte region Väst, 29 feb/ Inbjudan till studiebesök vid Östra Kvillebäcken

posted in: Events, Region Väst

Nätverket Renare Mark, Regionalavdelning Väst, kallar till årsmöte den onsdagen 29 februari 2012. Tiden för själva årsmötet blir runt kl. 17 (anpassas efter studiebesöket nedan). Plats kommer att meddelas senare.

I samband med årsmötet inbjuder vi till studiebesök vid Östra Kvillebäcken, ett större exploateringsområde i anslutning till Vågmästarplatsen på Hisingen i Göteborg. Vi kommer att inleda runt kl. 14 med några föredrag och sedan ta en rundvandring på området. Efter rundvandringen kommer vi att hålla årsmöte för regionalavdelning Väst. .

Tid och plats

Skottdagen den 29 februari 2012, kl. 14.00 – ca 17.00 (studiebesök)

17.00 – ca 17.30 (årsmöte)

Plats: Samling hos Schakt i Väst, Ångpannegatan 13

Inbjudan och program

Valberedningens förslag

/Styrelsen Nätverket Renare Mark Väst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *