Renare Mark Väst inbjuder till After Work med föredrag om nyheter från analysbranschen

Nätverket Renare Mark i Väst ordnade i höstad en mycket lyckad AW med föredrag som besöktes av ca 25 personer. Nu tänkte vi göra en favorit i repris och bjuda in till ett litet föredrag i kombination med After Work!

Under avslappnade former kommer vi att få lyssna till Per Ivarsson från ALS Scandinavia AB, som presenterar nya analyser och annat spännande från lab-världen! Förhoppningsvis kan vi öka våra kunskaper om bland annat oxy-PAH:er (som HJ så Göteborgskt brukar påpeka; Oxy-PAH:er är också PAH:er…). Efteråt finns möjlighet till, att över en bit mat och kanske en öl, diskutera, knyta kontakter och mingla med branschkollegor i allmänhet.

Tid och plats

Torsdag 31 maj 2012, från kl. 17.00 (föredraget inleds runt 17.30)

Plats: Restaurang Simba, Sankt Eriksgatan 3 (http://restaurangsimba.com/)

Karta (klicka): http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=Sankt+Eriksgatan+3+g%f6teborg

Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp! Vet Du någon dag i förväg att du kommer är vi dock tacksamma om du vill skicka ett mail till niklas.ander@dsvm.se, så får vi en ungefärlig uppfattning om hur många som kommer. Det vore också mycket bra om du kunde meddela om du vill äta efter föredraget!

Föredraget är kostnadsfritt, man står dock för sin egen nota på mat och dryck!

Välkommen!

Styrelsen, Nätverket Renare Mark, Väst Har Du frågor är det bara att höra av dig till Niklas Ander, 0768-44 88 03 eller niklas.ander@dsvm.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *