Seminarium – Massor för anläggningsändamål

Nätverket Renare Mark Väst vill tacka alla som gjorde detta seminarie till en succe! Med exakt 100 anmälda varav 93 deltog får detta nog kvalificera sig som ett av de mest välbesökta seminerier vi ordnat i lokalföreningen i väst.

Flera av föredragshållarna vill helst inte att deras presentationer läggs ut på hemsidan. Framförallt handlar det om att mycket kan misstolkas när det läses ur sitt sammanhang. Tre av presentationerna finns dock för nedladdning här.

Gudrun Magnusson   Anders Svensson   Marie Lindström

Många har också efterfrågat Isabelles exjobb, detta är tyvärr inte klart än, utan hon finslipar fortfarande lite på det.

—————————————————

Nätverket Renare Mark Väst planerar att hålla ett seminarium eftermiddagen den 18/10 i Göteborg på temat ”Massor för anläggningsändamål” – När och hur får vi använda massorna vi gräver upp? Vilka krav bör ställas på dokumentation etc?

Inför seminariet efterlyser vi olika exempel från verkligheten, både bra och dåliga, på olika projekt inom temat masshantering.

Se inbjudan för mer info!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *